Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2009

Al-Nakba,


15 Μαίου 1948.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί…
Που δηλητηρίασαν χιλιάδες Αιγύπτιους με πρωτοστάτη το Μωυσή, κυρίως για να αποδείξουν ότι ο θεός τους είναι μεγαλύτερος από των φαραωνιστών…

Αυτοί, που έπρεπε ο θεός τους να τους πει, μέσω Μωυσή πάλι «τίμα τον πατέρα σου και τη μητέρα σου», ρήση αυτονόητη ακόμη και στους πρωτόγονους…

Αυτοί, που βάλθηκαν, προκειμένου να επιβληθούν παγκόσμια, να ξεφτιλίσουν με κάθε τρόπο τις θρησκείες όλων των πολιτισμών της γης……

Αυτοί, που στην ιστορία τους δεν έχουν χτίσει ούτε μια πόλη, πήγαιναν ως γύφτοι σε έτοιμες και τις κατέστρεφαν, τις κατακτούσαν, έκαμαν εποικισμούς…….

Αυτοί που αποφάσισαν να λειτουργήσουν με τα μυστικά των σοφών της Σιών……

Αυτοί που ανακάλυψαν την τοκογλυφία και τον καπιταλισμό…………

Αυτοί που καπηλεύτηκαν ακόμη και τις σφαγές του Χίτλερ, προκειμένου να κερδίσουν αργότερα…..

Αυτοί που σταύρωσαν ακόμη και το Χριστό (για όσους πιστεύουν σε αυτόν)…..

Αυτοί που δέχονται να διατηρούν τον τίτλο των τσάτσων της Αμερικής στη μέση Ανατολή, αδιαφορώντας ακόμη και για το ότι σφάζονται ακόμη και οι δικοί τους πολίτες……….

Αυτοί που ευθύνονται για την πλειονότητα των κακών της οικουμένης…..

Αυτοί οι θλιβεροί αιμομίκτες………..

Αυτοί, που ένοιωσαν όμορφα όταν το 1947 τους έδωσαν γη με την υπόσχεση να κάνουν στους Άραβες, ότι τους έκαναν οι ναζιστές…..

Βάλθηκαν σήμερα να προβούν στη νέα γενοκτονία. Στην εξαφάνιση των Παλαιστινίων……..

Αλλά όπως είχε πει ο Αραφάτ: «το μεγαλύτερο όπλο μας είναι οι μήτρες των γυναικών μας»

Κουφάλες, είμαστε ΟΛΟΙ Παλαιστίνιοι. Και θα μας βρίσκετε πάντα μπροστά σας…..

Ανώνυμος είπε...

Κι εμείς…….
Οι άθλιοι εβραιοχρισταιανοί, δεχόμαστε την ψεύτικη και από κακές αντιγραφές προερχόμενη μυθολογία των Εβραίων σαν ιερό βιβλίο και τη δική μας προϊστορία τη διδάσκουμε στα παιδιά ως μυθολογία.
Επειδή όπως λέει ο Στυλιανίδης όλα είναι θέμα παιδείας.
Ναι αυτός που είναι υπουργός, που του αρέσουν (λες και είναι ο μόνος) οι μηροί της κας Παπαρίζου, και τους χαζεύει όταν σκοτώνονται μαθητές.
Αυτός ο βάζελος, που δε μπορεί να λείψει από κει που τον καλούν οι χρηματοδότες και τα αφεντικά του.
Και κλωτσάμε ανθρώπους με τα ιερά ονόματα Αφροδίτη, Φρύνη, Ηρακλής, Φοίβος, και χιλιάδες άλλα και ακούμε στις εκκλησίες μας τα άθλια και αντιαισθητικά Εζεκιήλ, Σαούλ, Ιμπραήμ, Κάιν και άλλες τέτοιες τζουμακίες…………..

Ανώνυμος είπε...

Η ιστορία των Εβραίων όπως και πολλών άλλων λαών έχει μαύρες σελίδες, αλλά δεν ευθύνονται όλοι εξίσου γιαυτό.

Το σύγχρονο Ισραήλ όμως, απαντά σε άλλες σκοπιμότητες- τον καιρό του Μωυσή δεν υπήρχαν πετρέλαια γιατί αν υπήρχαν θα είχε οδηγήσει τους Εβραίους λίγο πιο ανατολικά.

Και για να είμαστε ακριβείς, το πρόβλημα συνήθως δεν έχει σχέση τόσο πολύ με τη φυλή ή την παράδοση. Έχει σχέση με την κυριαρχία και την επικράτηση.

Υπάρχουν πολλοί -εκτός απο τη Χαμάς- που ισχυρίζονται ότι το κράτος του Ισραήλ πρέπει να εκλείψει προκειμένου να υπάρξει ειρήνη στην περιοχή. Σήμερα παρόλαυτά υπάρχουν ισραηλίτες 60 χρονών που γεννήθηκαν εκεί. Τελικές λύσεις προς τη μια ή την άλλη κατεύθυνση δεν μπορεί να είναι στόχος.

Το αίμα που έχει κυλίσει είναι πολύ αλλά η μόνη πιθανότητα επιβίωσης είναι να αφήσουν τους λαούς μόνους τους να βρούν μια λύση συνύπαρξης.

Και αυτό πρέπει να επιβάλλουμε στις θλιβερές κυβερνήσεις της Δύσης ανάμεσα τους και η ελληνική, που παρακολουθούν τις σφαγές σφυρίζοντας αμέριμνα.