Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009

Στον κ. Αγνιάδη, το φλουρί του Δήμου Χαιρώνειας!


Αποκλειστικό:

Στον κ. Παναγιώτη Αγνιάδη, έπεσε το φλουρί της βασιλόπιττας του Δήμου της Χαιρώνειας! Αναλυτικά:
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, στην τελετή που έγινε στις 11.00 στο Δημαρχείο της Χαιρώνειας, οι παριστάμενοι απαίτησαν από το Δήμαρχο να κόψει κομμάτι και για τον πρόεδρο του ΕΒΕ, κ. Αγνιάδη.
Οι περισσότεροι, είχαν παρακολουθήσει την σχετική τηλεοπτική εκπομπή το προηγούμενο βράδυ και ήταν συγκινημένοι από την επιμονή και την αυταπάρνηση του κ. Αγνιάδη να υπερασπίζεται το συμφέρον του τόπου και των κατοίκων.
Κατόπιν αυτής της σημαδιακής εξέλιξης, ομάδα κατοίκων, ζήτησαν και έλαβαν το φλουρί να το παραδώσουν αυτοπροσώπως, στον υπερτυχερό. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τιμής ένεκεν θα είναι ξυπόλητοι, κρατώντας τα παπούτσια τους στο χέρι, σε ένδειξη σεβασμού στον τιμώμενο.

Ενημέρωση:

Εντωμεταξύ τα πρώτα σύννεφα άρχισαν να διακρίνονται στις σχέσεις των Δήμων Χαιρώνειας και Δαύλειας μόλις μαθεύτηκε το γεγονός. Κάτοικοι και δημοτικοί σύμβουλοι της Δαύλειας δυσφόρησαν για τον οιωνό που εμφανίστηκε στον Δήμο Χαιρώνειας. Έπρεπε να μας είχαν ειδοποιήσει, έλεγαν, να τιμήσουμε και μείς τον κ. Αγνιάδη.
Παραλειπόμενα:
- Μετά την εύρεση του φλουριού στο Δήμο Χαιρώνειας άρχισαν όλοι να τραγουδούν το παλιό γνωστό άσμα, παραλλαγμένο για την περίσταση: "Έντιμε άνθρωπε, κυρ- Παναγή"
- Ανακριβείς θεωρούνται φήμες που αναφέρουν ότι στη Δαύλεια σκοπεύουν να κάνουν ρελανς και βγάζουν τα παπούτσια τους για να τιμήσουν τους κυρίους Λιάπη και Κοπελούζο αν ποτέ φανούν απο την περιοχή.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Aλήθεια, ήταν στιγμές πραγματικά συγκλονιστικές. Πολλοί - γνωρίζοντας τις προνομιακές σχέσεις του κ.Αγνιάδη -
το έλαβαν ως θείο μήνυμα!

"Ήθελε να μας σώσει από την ανέχεια, έλεγαν με δάκρυα στα μάτια. Προσπάθησε να προστατέψει ακόμη και όσους αντιστέκονταν στη σωτηρία."

Πολύ θέλει να αγιάσει ο άνθρωπος;

Ανώνυμος είπε...

Απαράδεκτοι Χαιρωνίτες !!!
Με το άρθρο μου αυτό θέλω να σας αποδείξω ότι είστε ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ!!!!!

Κατ’ αρχήν το κακό ξεκινάει από παλιά. Σας έδωσε ο κ. Αγνιάδης και οι συν αυτώ Νεοδημοκράτες την ευκαιρία να αναπτυχθείτε, ψηφίζοντας για δήμαρχο τον μεγάλο γνώστη με τις τεράστιες αναπτυξιακές δυνατότητες Κ. Κουρεντή και εσείς προτιμήσατε ένα άπειρο παιδαρέλι, που δεν έχει προσβάσεις, όπως εκ των υστέρων φάνηκε, στον πεζόδρομο της Λιβαδειάς, στο κέντρο δηλαδή των αναπτυξιακών αποφάσεων. Πάει αυτό, τέλος πάντων…. Καθίστε τώρα και κόψτε πίτες με ψεύτικα φλουριά!!!

Δε σεβαστήκατε τον πρώην νομάρχη κ. Στάμο, που ενώ αυτός κατάλαβε το σφάλμα του όταν έπαιρνε αρνητικές αποφάσεις στο Νομαρχιακό Συμβούλιο, και έδωσε μάχη για την ανάπτυξη του τόπου σας, αφήνοντας το Καζίνο Λουτρακίου και τρέχοντας για σας, εσείς ακόμη τίποτα. Άσχετοι, που κάθεται ένα επιτυχημένος άνθρωπος δυο μέτρα μπόι και ασχολείστε μαζί σας. Ακούστε το δήμαρχό σας ρε που είναι και κοντός. Μαζί του θα σας φάει η αφάνεια, φτιάχνοντας πάρκα, μουσεία, πολιτιστικά και άλλα άσχετα με τον πολιτισμό μας!!!

Δε σεβαστήκατε, που ολόκληρος υπουργός, ο κ. Λιάπης ο πιο έξυπνος και δραστήριος και δυναμικός υπουργός της κυβέρνησης ασχολήθηκε μαζί σας και έκανε το σκατό του παξιμάδι για να πείσει το ΚΑΣ να διορθώσει την αδικία που γινόταν σε βάρος σας. Ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον ο άνθρωπος για να διορθώσει τον Παπαγγελή, που δε του κόβει ούτε να λαδωθεί για την ανάπτυξη του τόπου του!!

Δε σεβαστήκατε ούτε τους αξιότιμους αφούς Πούλου, που θέλουν να σας… αναπτύξουν επίσης. Γιατί ρε έχετε κάτι με τους εργολάβους; Είστε τόσο άσχετοι από ανάπτυξη; Σας παρεκάλεσαν οι άνθρωποι να έρθετε στο ΚΑΣ σαν αγανακτισμένοι πολίτες, πιθανώς να σας έταξαν και κάτι αλλά εσείς τίποτα. Μουλαρώσατε και μερικοί ήρθαν μάλιστα και τάχτηκαν και με τους ενάντιους στην ανάπτυξη. Τι να σας πω!!!

Το χειρότερο από όλα όμως είναι η αχαριστία σας απέναντι στον αρχιερέα της ανάπτυξης κ Αγνιάδη. Προσπαθεί ο άνθρωπος να ενδιαφερθεί για σας και σεις τον ειρωνεύεστε!
Φταίει όμως αυτός, που αφήνει την ανάπτυξη της Θίσβης στη μέση και ασχολείται με σας.
Θέλει να σας φέρει μια τζούρα από σωληνουργεία για να μην είστε άνεργοι, θέλει να βάλει τους αδερφούς Πούλους να σκάψουν το όρος Θούριο να μη σας εμποδίζουν για να έχετε οπτική επαφή με τη Λιβαδειά και να αναπτυχθείτε, θα σας έφτιαχνε και λιμάνι (έχει τρόπο ο άνθρωπος) αλλά εσείς τίποτα. Εκεί επιμένετε να θέλετε τις παλιατζούρες: ένα χαλασμένο θέατρο, ένα άβαφο λιοντάρι και κάτι παλιόπετρες στα βουνά.
Υποδεικνύει στο δήμαρχό σας τρόπους ανάπτυξης αλλά αυτός ο οπισθοδρομικός δε λέει να συμμορφωθεί προς τας υποδείξεις και δεν είναι και καλές οι εποχές να τον συμμορφώσουμε με άλλο τρόπο δυστυχώς.
Αυτός φταίει όμως, ένα ειδικός και ειδικευμένος έμπορος. Αν ήμουνα στη θέση του θα σας παρατούσα στην άθλια μοίρα σας και θα πήγαινα να αναπτύξω άλλα χωριά, όπως το Κυριάκι ας πούμε, όπου και ο Κοινοτάρχης αντιλαμβάνεται από ανάπτυξη αλλά και οι βασικοί επιχειρηματίες.
Άστους ρε Αγνιάδη στη μοίρα τους, τους αχάριστους, που έχουν και μούτρα και μιλάνε.
Και μαζί με αυτούς άστους και του Δαυλιώτες να τους φάει το οξυγόνο και το καθαρό νερό, εκεί να ρέψουν στο βουνό τους.

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα το πρωί στην NET, ανέφεραν ότι μονάδα φυσικού αερίου της ΔΕΗ στην Κοζάνη, λειτουργεί εδώ και ένα μήνα με πετρέλαιο, γιατί έπεσε η τιμή του!
Η Ρωσία και η Ουκρανία δε μας δίνουν φυσικό αέριο.
Η μονάδα που ο κ.Αγνιάδης μας εγγυήθηκε ότι θα τηρεί τους όρους και τις προυποθέσεις, τι θα καίει αύριο μεθαύριο; κόκ;

Ανώνυμος είπε...

Θα το πάρει το φλουρί να είστε σίγουροι. Είναι αυτός ένας....

Ανώνυμος είπε...

όπως τα λες είναι άνθρωπέ μου, άχαρη και αχάριστη η μοίρα των ευεργετών

Ανώνυμος είπε...

Βρε συ άσχετη καλύτερα με πετρελαιο. Θα μππορούσες να ζήσεις σε ένα χώρο, που τα καυσαέρια του εργοστασίου θα αντιστοιχούν σαν να έχουν πιεί δέκα εκατομύρια άνθρωποι κοκα κολα και να ρεύονται;
Να ρώτα και τον Αγνιάδη, αυτός ξέρει τα πάντα...
Άσε που τα καυσαέρια από πετρέλαιο θα βοηθήσουν τα αρχαία να μαυρίσουν και να φαίνονται ακόμη παλιότερα. Κι έτσι όταν επισκέπτονται οι μαθητές το εργοστασιο (πρόταση Παναγή Αγνιαδη) θα βλέπουν και ένα λιοντάρι ακόμη πιο παλιό..

Ανώνυμος είπε...

sataniko!

Ανώνυμος είπε...

ΕΦΥΓΕ Ο ΛΙΑΠΗΣ ΗΡΘΕ Ο ΣΑΜΜΑΡΑΣ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΩΡΑΙΑ ΤΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Υπό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα στο δημοτικό αναψυκτήριο «Ξενία» στην περιοχή Κρύα της Λειβαδιάς. Η καφετέρια τους τελευταίους μήνες δεν λειτουργούσε.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης παίρνουν μέρος 8 πυροσβέστες με 4 οχήματα. Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε η φωτιά θα διερευνήσει το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.