Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009

Κινητοποίηση στη Θήβα για τη Γάζα


Ο Σύλλογος Πολιτιστικής Ανάπτυξης Θήβας «ΛΑΙΟΣ» - ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑΣ – ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ – ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΘΗΒΑΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΘΗΒΑΣ – ΕΛΜΕ ΒΟΙΩΤΙΑΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ – ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΘΗΒΑΣ – ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΗΒΑΣ –- ΕΝΩΣΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ και Φορείς της πόλης διοργανώνουν αύριο Παρασκευή 9/1/2009 και ώρα 8 μ.μ στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την εισβολή στη λωρίδα της ΓΑΖΑΣ.

Συγκέντρωση βοήθειας για τη Γάζα απο τη Δημοτική Επιχείρηση Θήβας

Ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Θήβας για την Γάζα

Δείτε για τη Γάζα όλα όσα κυκλοφορούν για τη συμπαράσταση στους δοκιμαζόμενους Παλαιστίνιους

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάμε Θήβα;

Ανώνυμος είπε...

Ανακοίνωση του Αθλητικού Τμήματος του ΣΥΝ σχετικά με τη μη αναβολή διεξαγωγής των αθλητικών συναντήσεων στο Ισραήλ
Την ώρα που συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι βομβαρδισμοί και η αιματοχυσία του Παλαιστινιακού Λαού, λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα υποχρεώνεται να συναντηθεί σε αγώνα μπάσκετ ο Ολυμπιακός με την Μακάμπι.
Την ίδια ώρα, η ομάδα της Λάρισας, που αρνήθηκε να μεταβεί στο Ισραήλ, απειλείται με τιμωρία.
Μα δεν έχει μείνει ίχνος ντροπής σε όσους εμπορεύονται και διοικούν το ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ, ώστε τα τηλεοπτικά συμβόλαια και τα κέρδη να είναι πάνω από κάθε ανθρώπινη ευαισθησία και πέρα από τις εκατόμβες των θυμάτων; Τόσα πολλά θα έχαναν από μια αναβολή των αγώνων, έως ότου επιβληθεί η εκεχειρία στην περιοχή;
Τμήμα Αθλητισμού

Ανώνυμος είπε...

http://indy.gr/newswire/italos-aktibists-diapseydei-apo-ti-gaza-ta-peri-abanako3c7sbb-ton-israilinn

είναι η μόνη δημοσιογραφία που εμπιστευόμαστε

Ανώνυμος είπε...

και μια καλή πρόταση:
ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ σε όλα τα βίντεο πού ανεβάζει ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

εδώ:http://indy.gr/

http://indy.gr/newswire/mpoikotaz-sto-isral/mpoikotaz-se-ola-ta-binteo-poy-anebazei-o-israilinos-stratos

Ανώνυμος είπε...

....η επιλογή που έκανε το διεθνές σύστημα του Σιωνισμού και όχι οι Εβραίοι (όπου Γης) μπορεί να οδηγήσει σε πολύ επικίνδυνες καταστάσεις, επειδή αποδομεί κάθε φωνή και καθεστώς μετριοπάθειας μέσα στο Ισλάμ. Και δικαιώνει το θεοκρατικό Ιράν, τη Χαμάς και την Χεζμπολάχ.

Πολύ σύντομα, λοιπόν, μπορεί ως συνέπεια αυτών που συμβαίνουν στην Παλαιστίνη, να δούμε ανατροπές και στην Αίγυπτο πχ, όπου οι «Αδελφοί Μουσουλμάνοι» είναι πολύ πιο ισχυροί και συγκροτημένοι ιδεολογικά και πολιτικά από το δίκτυο της Αλ Κάιντα. Ή την δημιουργία ενός νέου Μπάαθ, πολύ πιο εξτρεμιστικού και σκληρού από το παλιό σε Ιορδανία, Συρία και Ιράκ, ενώ στο τέως Μαγκρέμπ θα αναπτύσσεται το τρομοκρατικό Ισλάμ της Αφρικής. Χώρες περιφερειακές, όπως η Τουρκία και το Πακιστάν θα παίζουν το ρόλο τους μέσω Ισλάμ και μπορεί να δούμε επίσης και τη δημιουργία ζώνης εκτός ελέγχου με τους Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν και την Υπερκαυκασία, ενώ στην σκακιέρα έχει ανεβεί και η διάλυση της Ινδίας με θρησκευτικούς πολέμους εκ των έσω.

Και ίσως έχουν δίκαιο τελικά εκείνοι που φωνάζουν ότι η «διεθνής της Σιών» ξεκίνησε εν γνώσει της έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο (ασύμμετρο).... http://www.antinews.gr/

Ανώνυμος είπε...

όλοι στη Θήβα το απόγευμα να φωνάξουμε για τους αδελφούς μας στην παλαιστίνη