Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

"Δημοσκοπήσεις" και δημοκόποι


"Δημοσκόπησεις" έχουν επιστρατεύσει ο επιχειρηματίας Βωβός (που έκανε την Κηφισίας - Βωβόπολη) και οι βοηθοί του προκειμένου να πείσουν για το παλλαικό αίτημα να φυτευθεί Mall, αντί για δένδρα στον Ελαιώνα στην Αθήνα. Η εγκυρότητα και η αναμφισβήτητη επιστημονική μέθοδος με την οποία διενεργήθηκαν οι δημοσκοπήσεις αναλύονται με ακρίβεια στο indy.gr . Τις δημοσκοπήσεις φέρεται οτι διενήργησε η MRB.

Δεν είναι πρωτότυπο. Η ίδια εταιρεία φέρεται ότι διενήργησε ανάλογης αντικειμενικότητας δημοσκόπηση και στη Χαιρώνεια για λογαριασμό της ENELCO που επιχειρεί να κατασκευάσει ρυπογόνο μονάδα, μέσα σε αγροτική γή και δίπλα σε αρχαιολογικό χώρο. Δείτε σχετικά: Χοντροκομμένη προβοκάτσια από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ για το...
Πως να βγάλουν τα έξοδα και οι εταιρείες δημοσκοπήσεων;
Το σκιτσάκι είναι αναδημοσίευση και σατυρίζει την ευκολία με την οποία αλλάζουν οι καραμέλες στα στόματα των δημοκόπων (κάντε κλικ επάνω για να μεγαλώσει).
Για τους βοηθούς του κ.Βωβού: Μηδενική ανοχή στους τηβεννοφόρους του ΣτΕ
Το μπλόγκ των πολιτών του Ελαιώνα που άκουσαν τα εξ'αμάξης απο τους εργαζόμενους του κ.Βωβού μέχρι τους οπαδούς της ΠΑΕ-ΠΑΟ...
Δ.Σπ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

23/01/09
Είπε ό Ν.Κακλαμάνης:
"Ο Ελαιώνας είναι μια παράνομη χωματερή της Αθήνας, σε απόσταση 500 μέτρα από την Ομόνοια"

Αυτό το είπε ως επιχείρημα υπέρ της τσιμεντοποίησης, μετά από 2 χρόνια δημαρχίας του και 20 χρόνια διοίκησης του δήμου από την παράταξη του! Το ποιος ευθύνεται δεν μας το αποκάλυψε.

Τελικά στο σπίτι του κρεμασμένου μιλάνε για σχοινί!

Ανώνυμος είπε...

ατάκες Ου.Τσώρτσιλ, που σαν σήμερα εγκατέλειψε το μάταιο τούτο κόσμο

"Κάποιοι άνθρωποι αλλάζουν κόμμα για χάρη των αρχών τους και κάποιοι άλλοι αλλάζουν τις αρχές τους για χάρη του κόμματος."


"Λέγεται ότι η δημοκρατία είναι το χειρότερο πολίτευμα εκτός όλων των άλλων που έχουν δοκιμαστεί μέχρι σήμερα."

Ανώνυμος είπε...

πάντως το μπλογκ δεν θα χει αναγνώστες ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ, τουλάχιστον απο αυτούς που σφάζονται για το δίδυμο Βωβού- Βαρδινογιάννη.