Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009

Xωρίς φυσικό αέριο


από antinews.gr: Η παροχή ρωσικού φυσικού αερίου προς τη Βουλγαρία, την Ελλάδα, την Τουρκία και την ΠΓΔΜ διεκόπη στις 3.30 το πρωί, ανακοίνωσε το βουλγαρικό υπουργείο Οικονομίας και Ενέργειας.
Νωρίτερα, εκπρόσωπος της ουκρανικής εταιρείας Naftogaz είχε δηλώσει στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι ο ρωσικός όμιλος Gazprom μείωσε δραστικά την ποσότητα φυσικού αερίου που προορίζεται στους ευρωπαίους καταναλωτές μέσω της Ουκρανίας, στα 92 εκατομμύρια κυβικά μέτρα την ημέρα από τα 221 εκατομμύρια «χωρίς να δώσουν καμιά εξήγηση»
Η ΔΕΠΑ διαβεβαιώνει ότι δεν θα διατρέξουν κίνδυνο θέρμανσης τα ελληνικά νοικοκυριά από τη διακοπή, καθώς οι αποθήκες της Ρεβυθούσας στην Ελλάδα, διαθέτουν απόθεμα αερίου, που κρίνεται επαρκές για την ελληνική αγορά έως και την Κυριακή. Ειδικότερα, το απόθεμα της Ελλάδας αρκεί να τροφοδοτεί τη χώρα με 7 εκατ. κυβικά μέτρα τη μέρα, ενώ οι Τούρκοι εκδήλωσαν ήδη την πρόθεσή τους, σε περίπτωση που η Ελλάδα αντιμετωπίσει έλλειμμα φυσικού αερίου, να ανεβάσουν την ποσότητα τροφοδοσίας της.
Ενημέρωση : είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε χωρίς περικοπές και συντομεύσεις για τις απόψεις του προέδρου του ΕΒΕ κ. Αγνιάδη περί των ενεργειακών μονάδων στη Βοιωτία, απο τηλεοπτική εκπομπή που προβλήθηκε σήμερα το βράδυ. Τα σχόλια δικά σας.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άσχετο:

τι ακούμε και μείς οι χορεύτριες δε λέγεται:

- στα δελτία ειδήσεων ακούμε ότι οι δημοσιογράφοι στοχοποίησαν τους αστυνομικούς : θα μπορούσαν π.χ. να μην έχουν μεταδώσει την είδηση του θανάτου του Αλέξανδρου ή τουλάχιστον να μην έχουν αναφέρει την επαγγελματική ιδιότητα του ατυχούς δολοφόνου

-ακούμε ότι το γιουχάισμα των συγκεντρωμένων αστυνομικών προς τον αρχιεπίκσοπο ήταν για τους δημοσιογράφους αλλά μπερδεύτηκαν: τον πέρασαν για δημοσιογράφο με ράσα.

τούτων δοθέντων συμπεραίνουμε ότι η δολοφονική επίθεση στον νεαρό αστυνομικό και τους συναδέλφους του, οφείλεται στην δράση των δημοσιογράφων και στο πανεπιστημιακό άσυλο -για να μην ξεχνιόμαστε.

εμπρός στο δρόμο της Λίανας και του Καρατζαφέρη

Ανώνυμος είπε...

Η οποία Λιάνα αποδείχτηκε ότι είπε άλλη μια φορά ψέμματα στα κανάλια, όταν παλιότερα -προκειμένου να επιβληθεί σε κάποια τηλεοπτική συζήτηση- είπε ότι ο Τριανταφυλλόπουλος ρώτησε τον Κουφοντίνα τι θα αέκανε αν ήταν πρωθυπουργός της χώρας. Αυτό το είπε στην προσπάθειά της να κλέψει παραπάνω τηλεοπτικό χρόνο και να χτυπιέται γιατί σώνει και καλά την πνίγει το δίκιο.
Χτές ο Ταρζάν (τι παιδί κι αυτό και τι καλός άνθρωπος) τη διέψευσε, όταν την ίδια κουβέντα επικαλέστηκε η κόρη του Μητσοτάκη.

Και μια και λέω για τη Λιάνα, θυμήθηκα το "ημερολόγιο μιας αεροσυνοδού" που έγραφε στον Ταχυρδόμο.
Σπουδαίες εποχές αγώνα για τη συντρόφισσα....

Ανώνυμος είπε...

Ακούω ρήσεις Αγνιάδη στο Σταρ και φτιάχνει το κέφι μου μέσα στις ζοφερές μέρες που ζούμε.

"οι μόνες επενδύσεις που θα γίνουν επειδή είμαστε ενεργειακός τόπος είναι αυτές της ενέργειας!"

" 50 θέσεις ερρργασίας μόνιμες και τρρριακόσιες θέσεις εργασίας στη διάρρκεια της κατασκευής!
"αυτά δεν τα λεει ο Αγνιάδης," (τρίτο πρόσωπο της μεγαλοπρέπειας)
"εγώ τεχνικός δεν είμαι, αυτά τα λέει η εταιρρρεία!" (που είναι αντικειμενική, επιστημονική και φιλαλήθης)

Στη Βοιωτία που είναι τόπος ενεργειακός φύονται αγνιάδηδες και ενεργειακά εργοστάσια.

έμπαινε Θανάση! τον σύγχυσες τον ήρωα του Μολιέρου.

Ανώνυμος είπε...

Ντράπηκα ειλικρινά για τα όσα σκέφτηκα όταν άκουσα τον κ. Αγνιάδη που μας είπε ότι αγωνίζεται για τη γενιά των εφτακοσίων ευρώ!

Με πληροφορούν ότι στο μαγαζί του οι εργαζόμενοι αμοίβονται με 1700 ευρώ και ασφαλίζονται όχι μόνο στο ΙΚΑ αλλά σε διπλή ασφάλεια.

Ο σεμνός πρόεδρος του ΕΒΕ,διαμαρτυρήθηκε γιατί δεν αναγνωρίσθηκε η συμβολή του συναγωνιστή του κ. Νικόλαου Στάμου. Πρόκειται για τον μπαρουτοκαπνισμένο τέως Νομάρχη, που δούλευε στην ΕΤΒΑ, μεσολάβησε για την μεταβίβαση της ΒΙΠΕ Τανάγρας, μεταβιβάστηκε μαζί και ο ίδιος στην Τράπεζα Πειραιώς, μεσολάβησε για τη ΒΙΠΕ Θίσβης και αηδιασμένος απο την αγνωμοσύνη των πολιτών και της παράταξης του, αποσύρθηκε ως προσωπάρχης στο Καζίνο Λουτρακίου.

Αυτό το ηρωικό τέκνο της πατρίδας μας, εμφανίστηκε ανιδιοτελώς στο ΚΑΣ να βοηθήσει τον κ. Αγνιάδη για να σώσουν την τοπική κοινωνία απο την παρακμή, την ανεργία, την ερήμωση της υπαίθρου και τα τρία κακά της μοίρας μας.

Γιατί ο κύριος Αγνιάδης μας το ξεκαθάρισε : θα μας σώσει είτε το θέλουμε είτε όχι.

Ανώνυμος είπε...

Οι διακόσιοι της Καισαριανής εκτελέστηκαν σαν εχθροί των Γερμανών. Αυτό είναι που δε συγχώρησαν ποτέ οι "εθνικόφρονες" Έλληνες (Γ. Κατσίμπας).

Θεοί του Ολύμπου γλυτώστε με απ΄ τον κατακλυσμό του Νώε για να ορθρίζω πετροκότσυφας στη Λυκώρεια (Γ. Κατσίμπας).

Και κάτι ακόμα. Κωλοτούμπα δεν έκανε μόνο ο Λιάπης (πάρε υπουργό). Έκανε και ο πρώην Νομάρχης Βοιωτίας Ν. Στάμος (πάρε και νομάρχη) με τους πολλούς σταυρούς.
Κωλοτούμπες κάνουν και (λίγοι ευτυχώς) άνθρωποι όταν μυρίζονται…….ανάπτυξη.
Ασχέτως αν είναι Λιβαδίτες ή Κυριακάτες.
Έρρωσθε

Ανώνυμος είπε...

το άλλο με τον Αγνιάδη το ξέρετε;

Ανώνυμος είπε...

Πως θα λένε τη Ντόρα άμα οι καινούργιοι τρομοκράτες δολοφονήσουν τον καινούργιο άντρα της;
Ντόρα Μητσοτάκη;
Ντόρα Μπακογιάννη;
Ντόρα Κούβαλα;
Ντόρα Κουφοντίνα;
Ή με κάποι συνδυασμό;

Τίποτε από αυτά. Θα αποκτήσει έυηχο παρατσούκλι, το οποίο δε σας το λέω γιατί ντρέπομαι (η απάντηση στον πιτσιρίκο)