Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2008

Για την ανακύκλωση στη Θήβα

Λάβαμε το ακόλουθο απο την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΘΗΒΑΣ:

Δελτίο τύπου

Πολλά αναπάντητα ερωτήματα, που εξελίχτηκαν σε απογοήτευση, θυμό και αγανάκτηση δημιουργεί στους πολίτες της Θήβας η πορεία και η κατάληξη του προγράμματος ανακύκλωσης υλικών στην πόλη μας.
Μια προσπάθεια που στήθηκε με πολύ κόπο από την προηγούμενη δημοτική αρχή και υλοποιήθηκε από την παρούσα, άμα τη αναλήψει των καθηκόντων της, εγκαταλείφθηκε «εις τα εξ ων συνετέθη».
Άνθρωποι όλων των ηλικιών, νοικοκυρές, επαγγελματίες, φορείς, σχολεία αγκάλιασαν πολύ γρήγορα το πρόγραμμα και ανταποκρίθηκαν με προθυμία και ενθουσιασμό και τώρα βλέπουν καθημερινά τα απορριμματοφόρα του Δήμου να συγκεντρώνουν και να πετάνε στα σκουπίδια ό,τι με κόπο και μεράκι εναποθέτουν στους κάδους ανακύκλωσης.
Μια δραστηριότητα καίριας σημασίας για το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής, που είναι κοινός τόπος εδώ και δεκαετίες στις περισσότερες ευρωπαϊκές πόλεις αλλά και σε αρκετές ελληνικές, εδώ που τα βρήκαν έτοιμα την πέταξαν στα σκουπίδια.
Ο ΣΥΝ, απηχώντας και τις σκέψεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών ζητά από τους υπεύθυνους (Δήμο, ΔΕΠΟΔΑΘ) πειστικές απαντήσεις και απαιτεί την επαναλειτουργία του προγράμματος ανακύκλωσης υλικών στην πόλη.

Τι να πει και η Λιβαδειά;

Δεν υπάρχουν σχόλια: