Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

Το δίκτυο στο Αλιβέρι

Πανελλαδική συνάντησή μας, στο Αλιβέρι, Κυριακή 19/10, στις 12 το μεσημέρι, στο Εργατικό κέντρο. Θέμα της συνεδρίασης είναι «Οι εξελίξεις στο θέμα των λιθανθρακικών μονάδων στην Ελλάδα». Δίκτυο "Πολίτες κατά του λιθάνθρακα".
" Μετά τις εξελίξεις στο Αλιβέρι και την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλιβερίου να πει ΟΧΙ στη λιθανθρακική μονάδα, το θέμα παίρνει νέες διαστάσεις. Η ΔΕΗ με αφίσες και ολοσέλιδες καταχωρήσεις στον τύπο, θέλει να επικοινωνήσει το «όραμά της για το Αλιβέρι» στους κατοίκους της περιοχής, το χρώμα του οποίου βέβαια δεν μπορεί να είναι διαφορετικό από αυτό του μαύρου. Ταυτόχρονα διάφοροι καλοθελητές κυκλοφορούν διαδόσεις για ακυρότητα της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και σε προκλήσεις προς πολίτες και στελέχη των συλλόγων περιβάλλοντος του Αλιβερίου.
Από τα πράγματα, αυτή την περίοδο η μονάδα λιθάνθρακα στο Αλιβέρι, γίνεται το σημείο αναφοράς της σύγκρουσης των απολογητών του λιθάνθρακα και όσων θέλουν ένα καθαρό και υγιές μέλλον για τους ίδιους και για τα παιδιά τους." Απο την πρόσκληση του Ευβοικού Δικτύου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: