Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Πληθαίνουν οι φωνές υπερ των πυρηνικών


Διάλογο για την πυρηνική ενέργεια ζητά η αρμόδια Επιτροπή της Ακαδημίας Αθηνών: Τη διοργάνωση, από κυβερνητικούς και μη-κυβερνητικούς φορείς, διαλόγου σχετικά με την ένταξη ή μη της πυρηνικής ενέργειας στον ελληνικό χώρο, καθώς και τη θεώρηση από τους αρμοδίους κρατικούς φορείς της ένταξης της πυρηνικής επιλογής στον μακροχρόνιο ενεργειακό σχεδιασμό της Ελλάδας εισηγείται η Επιτροπή Ενέργειας της Ακαδημίας Αθηνών.

Για την άλλη άποψη, δείτε εδώ: Οχι στον Πυρηνικό Εφιάλτη

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έβαλαν τα μεγάλα μέσα μπροστά. Για όποιους δεν ξέρουν τι εστί Ακαδημία και νομίζουν ότι πρόκειται για αξιοσέβαστα άτομα.
Μετά τον Φώλια, τον Σουφλιά και το Αθανασόπουλο, να και οι ευπόληπτοι "σοφοί"

Ανώνυμος είπε...

να δείτε που και το πυρηνικό στη βοιωτία θα το φέρουν. λέτε ο ευάγγελος αντί για λιθάνθρακα να φέρει πυρηνικό;είναι βέβαιο ότι ο πανουργιάς, ο λαζάρου και ο μίχος θα το πανηγυρίσουν σαν δική τους κατάκτηση.

Ανώνυμος είπε...

Δεν το μάθατε! Επειδή ο Κορινθιακός είναι σεισμική ζώνη τα Πυρηνικοηλεκτρικά εργοστάσια θα είναι πλωτά σαν τσ βάρκες. Την καθέλκυση και ονοματοδοσία θα πραγματοποιήσουν οι Μίχος, Λαζάρου και Πανουργιάς. Ο τελευταίος μάλιστα θα ασφαλτοστρώσει και τις ράμπες.Χορηγός ο Νομάρχης Βοιωτίας.
Πηγή: Όμιλος Επενδυτών Σωτηρίας Βοιωτίας και όμορων νομών.

Ανώνυμος είπε...

ATOMENERGIE;
NEIN DANKE

MIDENISTEIN UND KAIROSKOPEIN.

Ανώνυμος είπε...

τι έγινε ρε παιδιά; μας την έπεσαν οι γερμανοί φίλοι του Βέλτσου; (που τον θυμήθηκα, τώρα)