Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

Βήματα μετά τη συνέντευξη τύπου

Με βάση τα όσα αποφασίσαμε στην γενική συνέλευση της Συμπαράταξης Βοιωτών για το Περιβάλλον, το Σάββατο 31 Γενάρη μετά τη συνέντευξη τύπου:

- η πρωτοβουλία πολιτών Λιβαδειάς, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Χαιρώνειας κ.Ν. Παπαγγελή, εχθές το βράδυ στο Δημαρχείο της Χαιρώνειας, προκειμένου να συζητηθούν οι εξελίξεις σε σχέση με το εργοστάσιο ηλεκτροπαραγωγής που επιχειρείται παρά τη σύσσωμη αντίδραση της τοπικής κοινωνίας.

- ως Συμπαράταξη καταθέσαμε στη γραμματεία του Νομαρχιακού Συμβουλίου Βοιωτίας την περασμένη Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου, αίτημα για την επείγουσα συγκλιση Νομαρχιακού Συμβουλίου μαζί με το δελτίο τύπου της Συμπαράταξης για τα προβλήματα της Βοιωτίας, τα αιτήματα και τις προτάσεις μας και ζητήσαμε συνάντηση με την πρόεδρο του Ν.Σ.

Μέχρι σήμερα κανείς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας. Μέχρι να συμβεί αυτό εμείς θα γράφουμε:

Ζητάμε άμεση σύγκλιση του Νομαρχιακού Συμβουλίου για τα περιβαλλοντικά προβλήματα της Βοιωτίας. Καταθέσαμε το αίτημα στις 4/2/2009. Ακόμη δεν μας έχουν απαντήσει.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω από το σκαναρισμένο έγγραφο στο pressmme.blogspot.com

Βούτσας Τάσος Ιατρός. Γραφείο Αρχιεπισκόπου. 14/1 fax
Ενιαφερόμενος Φώτιος Φωτόπουλος. Είναι Δ/ντής ΚΓ΄ Δ.Ο.Υ. Αθηνών. Να μετακινηθεί Υποδ/ντής ΔΕΚ Αθηνών, δεν πρόλαβε Υπηρ. Συμβούλιο λόγω ανασχηματισμού.

Για τις λίστες ντροπής των γαλάζιων παιδιών ο Γιώργος Παπανδρέου κατήγγειλε τη Νέα Δημοκρατία για απαράδεκτες μεθόδους στις προσλήψεις και στις μετακινήσεις εφοριακών με ρουσφέτια που θυμίζουν άλλες εποχές..
Δε θα τον ενημέρωσαν φαίνεται ότι οι Βούτσοι, Φωτόπουλοι και Αρχιεπίσκοποι μοστράρονται για ΠΑΣΟΚΟΙ.
Φύλαξέ μας θεέ μου από τόσο καλούς Χριστιανούς.
Και δώστους φώτιση μη μας πάρουν και τα σώνρακα.
Αρχιεπίσκοπε κάνεις πολύ κακές παρέες.
Δεν αρμόζει στο θεσμό που εκφράζεις.

Ανώνυμος είπε...

Θα ήταν ένα πρώτο δείγμα γραφής για την κ. Τσόνογλου για τις σχέσεις της με τους ενεργούς πολίτες η απάντηση στην ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ. Γιατί τουλάχιστον ο κ. Μουλκιώτης, άσχετα με το τι νομίζει κανείς ή τι πίστευε ο ίδιος, έγραψε στον τομέα αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Η κ.Τσόνογλου επικοινώνησε τελικά και περιμένουμε να μας ενημερώσει πότε θα γίνει συνάντηση.

Ανώνυμος είπε...

ευτυχώς που υπάρχουν και τα ιστολόγια και μαθαίνουμε και τίποτε. οι άλλοι δηλαδή γιατί εμείς τα ξέραμε.