Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Σαν βγω απ'αυτή τη φυλακή...

Επειδή δεν δραπέτευσαν όλοι ...
Η Πρωτοβουλία για τα Δικαιώματα των Κρατουμένων, διοργάνωσε ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση με θέμα «μετά την απεργία πείνας τι (δεν) πήραν οι κρατούμενοι». Η εκδήλωση έγινε την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου στις 6.30 μ.μ. κρατούμενοι». Αφορμή για την εκδήλωση αποτέλεσε τη επίκαιρη δημόσια συζήτηση για τα προβλήματα των φυλακών εξαιτίας της απόδρασης Παλαιοκώστα-Ριζάι. Μίλησαν η δικηγόρος Ιωάννα Κούρτοβικ και την μέχρι προχθές κρατούμενη Μαριάνθη Πατσέλη για τις κινητοποιήσεις στις ελληνικές φυλακές

Με αφορμή την απόδραση των Παλαιοκώστα και Ριτζάι διαβάστε εδώ το δελτίο τύπου της Πρωτοβουλίας που τα λέει όλα.
" Λες και οι τουρίστες δεν θα έρθουν στη χώρα μας, όχι γιατί τη γέμισαν σκουπίδια, όχι γιατί υπάρχει γενικευμένη κερδοσκοπία, όχι γιατί καταστρέφεται η φυσική της ομορφιά, όχι γιατί γεμίζουν τσιμέντο τη ζωή μας, αλλά γιατί –άκουσον άκουσον- πέταξαν από το κλουβί δύο φυλακισμένοι."
Επίσης δείτε εδώ φωτογραφίες απο τις φυλακές ανηλίκων στην Αυλώνα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι λουλούδια ανθίζουν στον κοινοβουλευτικό κήπο της Ν.Δ δεν λέγετε!!

Βρωμάνε φασισμό μόλις ρθεις σε επαφή μαζί τους!

«Αν κρεμάσουν κάποιον στο Σύνταγμα δε θα ξανααποδράσει κανείς από τον Κορυδαλλό», δήλωσε η βουλευτίνα της Ν.Δ Φωτεινή Πιπιλή!!!!

Όταν η ίδια η αστική νομοθεσία αναγνωρίζει την επιθυμία του κρατουμένου, να απαλλαγεί από τον εγκλεισμό του, γ’ αυτό και η «απόδραση» κρατουμένου, δικάζετε σε βαθμό πλημμελήματος, (τιμωρείτε δηλαδή με ποινή 4-5 μηνών), η βουλευτίνα της δεξιάς ζητάει … «κρέμασμα»!!!

Και να θες να ξεχάσεις το παρελθόν της Δεξιάς, υπάρχουν τέτοια «λουλούδια» της που σε σ’ αφήνουν.

http://tsak-giorgis.blogspot.com/2009/02/blog-post_8100.html