Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

Νέα διαφήμιση της ΕΝΕL για τη μονάδα στη Χαιρώνεια

κλικ, επάνω στην εικόνα για να μεγαλώσει

Πάμε ENEL;
Πρόταση για φυσιολάτρες, εραστές του πολιτισμού και του αθλητισμού

Τα μάθατε τα νέα; Μια νέα φυσιολατρική διαδρομή δημιουργείται δίπλα στη Λιβαδειά. Η εταιρεία ENEL, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και μόνο όπωςυδροηλεκτρικά, ηλιακά και αιολικά , αποφάσισε να ευεργετήσει την περιοχή μας. Αναγνωρίζοντας τον παγκοσμίου ακτινοβολίας αρχαιολογικό χώρο της Χαιρώνειας, αποφάσισε να συμβάλλει στην ανάδειξη και αξιοποίηση της περιοχής με στόχο την προαγωγή των πολιτισμικών, φυσιολατρικών και αθλητικών δραστηριοτήτων με μια πρότυπη μονάδα. Το πρόγραμμα της ΕΝΕL, λέγεται Φύση και Γη , Ανοιχτές Μονάδες, θα συνεισφέρει προστιθέμενη αξία στην αρχαιολογική, ιστορική και φυσική κληρονομιά και θα υποδέχεται τους επισκέπτες σε χώρο φιλικό και προσβάσιμο στο κοινό.

Δηλώστε συμμετοχή τώρα!
Μόνο που υπάρχουν κατι ψιλαααα γραμματάκια.
Στον φυσιολατρικό περίπατο υπάρχει και μια γεννητριούλα τόση δα, ούτε που φαίνεται. Βαμένη σε χρώματα παραλλαγής, κούκλα. Καίει φυσικούλι αεριάκι, ίσως και ανθρακάκι, ντιζελάκι, όλα ανώδυνα και με σεβασμό στο περιβάλλον, τον τόπο, την κοινωνία και τον άνθρωπο.
Σε λίγο καιρό ο περίπατος θα αποκτήσει και άλλο ενδιαφέρον. Θα γίνει θεματικό πάρκο ενέργειας: μια αστραφτερή, ολοκαίνουργια πυρηνική μοναδίτσα, αποκλειστικά για τουριστικούς σκοπούς. Το πρόγραμμα Ανοίγουμε Πυρηνικές Μονάδες έχει εφαρμοστεί με επιτυχία σε Σλοβακία (6 πυρηνικές μονάδες), Ρουμανία (2 πυρηνικές μονάδες) και ξεκινά σε Βουλγαρία, Αλβανία, Ιταλία. Για λόγους εκλαίκευσης το πρόγραμμα ονομάζεται Τέχνη και Πολιτισμός, εικόνες απο το μέλλον.

Οι επιλογές των τουριστών με ένα πάρκο της ΕΝΕL στην περιοχή, θα είναι απεριόριστες. Λίγη φαντασία και όρεξη χρειάζεται. Στην φωτογραφία, βλέπετε ενθουσιώδεις τουρίστες που επιδίδονται σε extreme sports σε θεματικό πάρκο λιθάνθρακα στη Γένοβα.


Ζητάμε άμεση σύγκλιση του Νομαρχιακού Συμβουλίου για τα περιβαλλοντικά προβλήματα της Βοιωτίας !

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε, είπαμε τώρα που γυρίζει να κονομήσουμε και μείς κανα φράγκο.

Όλα οι εφημερίδες και ο κ.Αγνιάδης, θα τα φάνε; (τα ανταποδοτικά οφέλη εννοούμε για να μην παρεξηγούμαστε)

1.101.101,10

Ανώνυμος είπε...

Όταν η μέρα φεύγει...
Ο Κλέαρχος, ή Βάσω και ό Αγνιάδης σιωπούν.Κάνοντας γαργάρα...
Ο Κοπελούζος, ο Μυτιληναίος και ο Στασινόπουλος έρχονται...
κοίτα εδώ καλούδια:
http://www.capital.gr/News.asp?id=679453

Ανώνυμος είπε...

μιλάμε είστε "περιορισμένης ευθύνης"...πόσο, μα πόσο κολλημένος μπορεί να είναι ένα άνθρωπος για να γράφει τέτοιες αρλούμπες! Σιγά μη φέρουν και τον Σπούτνικ στη Χαιρώνεια. ΕΛΕΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

έχεις δίκιο Κλέαρχε, δεν ερχόσουν να τους τα πείς μόνος σου και έβαλες εμένα να εκτίθεμαι, υποψήφια γυναίκα;

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....

ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙΟ
Στην είσοδο της μονάδας θα μπούν αντικριστά το λιοντάρι και ο Πλούταρχος.Η καμινάδα θα έχει σχήμα Δωρικής κολώνας.Οιψύκτες θα γίνουν σε σχήμα Αμφορέα. Αλεξικέραυνα σε σχήμα Μακεδονικής σάρισας . Στις τουαλέτες αντί ρολό τα έργα του Πλουτάρχου.Στις ταράτσες των κτηρίων θα μεταφερθούν οι ακροπόλεις της Χαιρώνειας και του Πανοπέα,το αρχαίο θέατρο και το Μουσείο.
(Με τέτοια επισκεψιμότητα που θα έχει το μαγαζί....ξέρεις ,στο στύλ πάω να πάρω λίγο ρεύμα ,να δω και τ αρχαία ! )