Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

Απάντηση της Β.Τσόνογλου στο αίτημα της Συμπαράταξης











(κάντε κλικ επάνω στις σελίδες του εγγράφου για να μεγαλώσουν)
Τι προηγήθηκε:
Στις 31/1/2009, έγινε συνέντευξη τύπου της Συμπαράταξης και των κινήσεων που την αποτελούν.

Στις 4/2/2009 , υποβάλαμε προς την Πρόεδρο του Νομαρχιακού Συμβουλίου Βοιωτίας την παρακάτω αίτηση:

"ΘΕΜΑ: Αίτημα για σύγκληση Νομαρχιακού Συμβουλίου
Σας υποβάλλουμε δελτίο τύπου με συνοπτική αναφορά για τα εκρηκτικά περιβαλλοντικά προβλήματα του νομού Βοιωτίας, τις ευθύνες των αρμοδίων και συγκεκριμένες προτάσεις- αιτήματα και ζητάμε τη σύγκληση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Βοιωτίας, προκειμένου να συζητηθούν να ληφθούν αποφάσεις.
Για την Συμπαράταξη Βοιωτών για το Περιβάλλον ...."
και ζητήσαμε συνάντηση ώστε να υποστηρίξουμε το αίτημά μας.
Σήμερα, 17/2/2009, έγινε συνάντηση μελών της Συμπαράταξης με την κ.Τσόνογλου, στο Διοικητήριο Βοιωτίας. Κατά την συνάντηση, που διήρκεσε πάνω απο δύο ώρες, απο την πλευρά της Συμπαράταξης αναφέρθηκε ότι τα προβλήματα της βιομηχανικής ρύπανσης παραμένουν τραγικά οξυμένα, μια σειρά θέματα όπως η συμμόρφωση των βιομηχανιών, η μετατροπή σε ΒΙΠΕ της άτυπης βιομηχανικής ζώνης των Οινοφύτων, ο έλεγχος των επιπτώσεων και η απορρύπανση, δεν έχουν προχωρήσει και ότι οι νέες ενεργειακές εγκαταστάσεις εξελίσσονται. Τονίστηκε η άποψή μας ότι η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση οφείλει να λάβει επειγόντως συγκεκριμένα μέτρα. Αναφέρθηκαν επίσης (και κατατέθηκαν) καταγγελίες για αδειοδοτήσεις που εξέδωσε η Ν.Α. για διάθεση αποβλήτων στην περιοχή Θήβας- Οινοφύτων.
Απο την πλευρά της, η κ.Τσόνογλου, ανέφερε ότι η Νομαρχιακή Αρχή έχει λάβει ουσιαστικά μέτρα και ότι το πρόβλημα οφείλεται στην μη ανταπόκριση της Πολιτείας. Αναγνώρισε την ανάγκη να ανακληθούν γνωμοδοτήσεις που έχουν δοθεί στο παρελθόν και να γίνουν δικαστικές προσφυγές απο την Ν.Α.Βοιωτίας και δεσμεύτηκε να μεταφέρει με εισήγησή της προς τον Νομάρχη, τις απόψεις και τις προτάσεις που συζητήσαμε.
Στο τέλος της συνάντησης, μας έδωσε το έγγραφο που δημοσιεύουμε επάνω, αναφέροντας μας ότι ο Νομάρχης ζήτησε να μας δοθεί ως απάντηση.
Στην κατάληξη του εγγράφου αναφέρει η κ.Τσόνογλου: "Έτσι όπως και εκ των ανωτέρω συνάγεται σχετικά με το αίτημά σας για σύγκληση Νομαρχιακού Συμβουλίου για τα θέματα στα οποία αναφέρεσθε, το Νομαρχιακό Συμβούλιο έχει ήδη αποφασίσει και τοποθετηθεί σε όλα τα καίρια ζητήματα που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος στα πλαίσια βέβαια των αρμοδιοτήτων που το νομοθετικό πλαίσιο ορίζει. Άλλωστε υπάρχει σχεδιασμός και στρατηγική η οποία έχει καθοριστεί απο κοινού με την ΤΕΔΚ για όλα τα περιβαλλοντικά ζητήματα αιχμής και βεβαίως το Νομαρχιακό Συμβούλιο σε κάθε περίπτωση και τώρα και στο μέλλον τοποθετείται για κάθε περιβαλλοντικό πρόβλημα βάσει των δεσμευτικών αποφάσεων που έχει λάβει και οι οποίες ανωτέρω αναφέρονται"
Παρακαλούμε να σχολιάσετε αυτή την ανάρτηση. Και ασφαλώς εξακολουθούμε να:
Ζητάμε άμεση σύγκλιση του Νομαρχιακού Συμβουλίου για τα περιβαλλοντικά προβλήματα της Βοιωτίας.

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απορία ψάλτου βηξ

και γιατί δεν το έλεγε απο την αρχή ότι δεν θα συγκαλέσει Νομαρχιακό Συμβούλιο;

Armonistas είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Armonistas είπε...

Στο προηγούνο σχόλιο, αυτολογοκρίθηκα...

Πάρτε όποιο Νομάρχη θέλετε, τις τελευταίες δύο δεκαετίες, ας πούμε. Πάρτε όποιον Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ ή Γεωργίας. Πάρτε όποιον δήμαρχο θέλετε. Τα ίδια θα σας πούνε.
Ότι δηλαδή κάνουν καλά τη δουλειά τους και το περιβάλλον αποτελεί πρώτη προτεραιότητά τους.
Τώρα γιατί τρώμε καρότα με νικέλιο και πίνετε νερό με χρώμιο, αυτό είναι μια άλλη ιστορία, που μάλλον δεν εμπίπτει στην αρμοδιότητά τους.
Λοιπόν, προτείνω: Γιαούρτια, αυγά και σάπια φρούτα σε πρώτη φάση. Μετά βλέπουμε...

Ανώνυμος είπε...

πως τα κατάφερες και αυτολογοκρίθηκες ;

πάντως διαθέτουμε και πιο τοξικά προιόντα: λύματα, κόκκινες λάσπες, υγρά Ασωπού και άλλα δηλητηριώδη

Ανώνυμος είπε...

einai aplo: o Ανδρέας είναι μάγος της πληροφορικής

Armonistas είπε...

Κόκκινη λάσπη έχουμε κι εμείς, δε θα πάρουμε. Απέναντι έφτασε. Κάτι σε πιο ραδιενεργό θα θέλαμε αν έχετε.
Πάντως, μην υπερβάλλετε. Αν είσαι Blogger και καταχωρήσεις σχόλιο στη Συμπαράταξη σου βγάζει έναν τενεκέ από κάτω και το στέλνεις...

Ανώνυμος είπε...

Ήταν γνωστή στην Συνέλευση της ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ η απάντηση που θα έδινε η Νομαρχία.

Δεν φταίμε εμείς αλλά αυτοί οι κακοί της κυβέρνησης, λες και δεν τους ξέρουμε τι καπνό φουμάρουν.
Ψηφίστε μας και εμείς θα είμαστε καλύτερη κυβέρνηση.

Φταίτε όμως και σείς. Γιατί δεν έχετε προτάσεις....

Έτσι απαντάνε πάντα οι επαγγελματίες τεχνοκράτες της πολιτικής στους ερασιτέχνες "ρομαντικούς", όπως θεωρούν τους πολίτες.

Γιαυτό έχουν παρθεί οι ενδεδειγμένες αποφάσεις της ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Το επόμενο βήμα είναι να χαρακτηριστούμε μπαχαλάκηδες και κουκουλοφόροι.
Κάτσε να πάρει λίγο ακόμα δημοσιότητα και θα πάρει μπρός το σύστημα.

Στον Ωρωπό μας είπαν "ακραίους". Είναι ακραία η διαμαρτυρία των κατοίκων με τις ελάχιστες δυνάμεις τους, ενώ δεν είναι ακραία η εκ προθέσεως δολοφονία περιβάλλοντος και κατοίκων της περιοχής...

Πως τολμάνε οι κύριοι υπαίτιοι να βγαίνουν στα κανάλια και να κοκορεύονται για τις προσπάθειές τους;
Πως τολμάνε να απαντάνε έτσι σε πολίτες που αγωνιούν;
Πότε επιτέλους θα αρχίσουν να εξυπηρετούν το πραγματικό συμφέρον του τόπου και όχι των βιομηχάνων;

Πως τολμάνε να λένε ότι η παύση χορήγησης αδειών δίνει λύση στο πρόβλημα ενώ στην πραγματικότητα παγώνει την κατάσταση στο σημερινό σημείο της φρίκης;;;

Μαργαρίτα Καραβασίλη είπε...

Φίλοι μου, σημαντικότατη είναι η κίνησή σας αυτή. Μπράβο! Όμως τι και αν ζητάτε - ζητάμε - διάλογο και συμμετοχή στις αποφάσεις για την άμεση λήψη των κατάλληλων μέτρων;
"Το Νομαρχιακό Συμβούλιο έχει ήδη αποφασίσει και τοποθετηθεί σε όλα τα καίρια ζητήματα που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος". Πράγματι. Με ένα κείμενο που αφορά σε γενικολογίες και ευχολόγια, η Νομαρχία προσπαθεί, "νίπτοντας τα χέρια της" να αποποιηθεί των ευθυνών (Άλλοι φταίνε, χωρίς να αναφέρει ποιοι!). Αλλά, αφού η Νομαρχία εφαρμόζει κατά γράμμα την νομοθεσία για αδειοδοτήσεις και εγκρίσεις":
- ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΕΠΟ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΥΠΑΝΣΗ(ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΔΗΛΑΔΗ);

- ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΕΠΟ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΟΞΙΚΑ ΥΓΡΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ;; (π.χ.)

- ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2008;;;

- ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΚΕΙ ΠΙΕΣΗ ΣΤΟ ΥΠΕΧΩΔΕ, ΠΟΥ ΕΠΙ 2 ΣΧΕΔΟΝ ΧΡΟΝΟ "ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΥΡΒΑΖΕΙ";;; ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΖΗΜΙΑΣ;;; (ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ!! ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΚΑΝΕΝΑΝ!)

- ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΕΚΑΝΕΣ ΑΠΟΡΡΟΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΖΗΜΙΑΣ;;;

- ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ;;;

- ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΖΗΜΙΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ;;;

ΓΙΑΤΙ, ΓΙΑΤΙ;;;;;

Yannis Zabetakis είπε...

http://environmentfood.blogspot.com/2009/02/blog-post_18.html

μην το βάζετε κάτω!

και ο Άγιος...φοβέρα θέλει

Ανώνυμος είπε...

Η Τσόνογλου φαίνεται να αναγνώρισε την ανάγκη να ανακληθούν κάποιες "λανθασμένες" θετικές γνωμοδοτησεις της ΝΑΒ. Δεδομένου ότι εκκρεμούν αρκετες αιτησεις ακυρωσης στο Συμβούλιο Επικρατείας, έστω η εκ των υστερων αλλαγή στασης της ΝΑΒ θα ήταν χρήσιμη. Χωρις πολλές ελπίδες αναμένουμε.

Συμπαράταξη Bοιωτών για το Περιβάλλον είπε...

Φίλες/οι και συναγωνιστές Armonistas, Asopossos, Μαργαρίτα, Γιάννη Ζαμπετάκη, ευχαριστούμε πολύ.

Είμαστε αισιόδοξες/οι γιατί εδώ και δύο χρόνια έχει ξεκινήσει η συνεργασία των πολιτών που ενεργοποιούνται και διαμαρτύρονται και συνεχίζουμε το ίδιο δυναμικά. Η αντίσταση και η διαμαρτυρία των πολιτών ολοένα και διευρύνεται.

Απο τον Ωροπό μέχρι την Αντίκυρα, απο τη Θήβα μέχρι τη Λιβαδειά, απο το Αλιβέρι μέχρι την Κόρινθο, οι πολίτες αμύνονται, συναντιώνται και αλληλουποστηρίζονται.

Προχωράμε, όπως λέει και ένας προσφιλής συναγωνιστής.

Ανώνυμος είπε...

H Τσόνογλου ανήκει στη γνωστή σχολή του "καλοχαιρέτα" και ασφαλώς εκλογές έρχονται...

Ανώνυμος είπε...

Απο αυτά που διαβάζω φαντάζομαι τι έγινε:
Η Βάσω, προσπάθησε να μην πάρει την ευθύνη αλλά ο Κλέαρχος δεν την άφησε- την έβαλε να υπογράψει απάντηση για να μην μπορεί να φορτώσει την άρνηση σε αυτόν.
Με τη σειρά της λοιπόν, φρόντισε να πει ότι η ίδια συμφωνεί με πολλά και ότι ο νομάρχης δε θέλει να γίνει νομαρχιακό συμβούλιο.

Ανώνυμος είπε...

Παει καιρος τωρα 2 χρονια και η συμπαραταξη με τη σθεναρη αγωνιστικη ενωτικη σταση της εχει αποκαλυψει το μεγεθος της περιβαλλοντικης ασυδοσιας στο νομο βοιωτιας. Σε καμια περιπτωση δεν αντικαθιστα κανενα θεσμο αλλα αποτελει στηριγμα για την ενισχυση και την ασκηση του θεσμικου ρολου τους.Αφυπνισε συνειδησεις και ολοι οι φορεις του νομου πρεπει να χαιρονται που πολιτες στα πλαισια της ευνομουμενης δημοκρατικης πολιτειας θετουν ερωτηματα και ασκουν ελεγχο και κινητοποιουνται.Ειναι η κοινωνια των πολιτων που η δραστηριοτητα της αποδεικνυει τη ομαλη λειτουργεια του πολιτευματος της δημοκρατιας.Η νομαρχιακη αυτοδιοικηση βοιωτιας αμεσα πρεπει να συγκαλεσει νομαρχιακο συμβουλιο με τα θεματα που εχει υποβαλλει η συμπαραταξη βοιωτων για το περιβαλλον και να μην υπεκφευγει.

Ανώνυμος είπε...

πως τολμάνε να κοκορεύονται, λέει ο ΑσωπόςΣΟΣ

πως τολμάνε να μας φέρονται έτσι;

μέχρι πότε θα τους ανεχόμαστε και θα τους ψηφίζουμε;

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως, δεν τους ξαναμιλάω, όπως και ο νομαρχάρας μας δεν μιλάει του Υπουργού ΠΕΧΩΔΕ. να για να μάθουν.....
Καλά αφού ξέραμε ότι δεν θα γίνει δεκτό το αίτημάμας γιατί πήγαμε;;

Είναι καιρός για άλλα μέτρα και πρακτικές πια.

Ανώνυμος είπε...

- πήγαμε για να αποκαλυφθούν μόνοι τους Ιθαγενή,

- για να τους απολαύσουμε να σεντράρουν ο ένας τον άλλο

- να σχολιάσουμε αυτή την σχιζοφρένεια : την κ.Τσόνογλου να συμφωνεί με αυτά που ζητάμε και στο τέλος να δίνει "το χαρτί του Νομάρχη" που όμως είχε υπογράψει η ίδια

- να μάθουμε όλοι πως αυτοαναιρείται μια Πρόεδρος Νομαρχιακού Συμβουλίου : απο τη μια να αναγνωρίζει ότι πρέπει να γίνουν αυτά που ζητάμε
και απο την άλλη να έχει ήδη ετοιμάσει το χαρτί ότι το Νομαρχιακό Συμβούλιο "έχει για όλα συζητήσει και αποφασίσει"

- για να μην τους δώσουμε το άλλοθι να λένε ότι "εξυπηρετούμε άλλες σκοπιμότητες" και είμαστε "εργολάβοι"

τέλος μήπως πήγαμε για να νευριάσουμε ακόμη περισσότερο;

είμαστε μαζοχιστές

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.
ΣΤΟΝ ΑΣΩΠΟ, ΑΦΟΤΟΥ ΑΝΑΔΕΙΧΤΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ [ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΦΥΣΙΚΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΡΥΒΕ],
ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ.
ΑΡΑ Ή Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ,
Ή ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.
ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΠΕΤΑΩ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΟ ΥΠΕΧΩΔΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΗΠΗΛΑΕΙ.
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ.
ΟΜΩΣ ΤΟ 56% ΟΜΩΣ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΠΛΗΡΩΘΕΊ ΑΚΟΜΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ.
ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΛΙΓΑ ΑΚΟΜΗ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΡΚΙΝΟ.

Ανώνυμος είπε...

πόσο δίκιο έχεις.......

Ανώνυμος είπε...

Τα γιατί που ρωτάει η Μαργαρίτα Καραβασίλη είναι πολύ εύστοχα,
η πρόεδρος και ο νομάρχης όμως μπορεί να μην καταλάβουν καν τι λένε
αλλος είναι ο δικός τους στόχος
γιατί να ασχοληθούν με την ουσία;

Ανώνυμος είπε...

Tα "γιατί" της κας Καραβασίλη μπορούν να αποτελέσουν μία ωραιότατη μήνυση για το νομάρχη και οι εκλογές έρχονται.

Ανώνυμος είπε...

Μήνυση στο Λαό τους χρειάζεται.

Ανώνυμος είπε...

Αυγά και ντομάτες καλλίτερα που λέει και ο Ανδρέας γιατί αν αρχίσουμε τις μηνύσεις δεν θα προλαβαίνουμε. Πρέπει να αγκαζάρουμε ολόκληρο το δικηγορικό σύλλογο.

Armonistas είπε...

Γιατί να σχοληθούν με την ουσία, άλλος είναι ο στόχος τους λέει ο "γιατί μας δουλεύετε".
Το λέει και η ...λέξη συμπληρώνω εγώ.
ΕΞ-ΟΥΣΙΑ = ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ...

καληνύχτα Βοιωτία.

Άσχετο: μήπως μπορείτε να φύγετε από απέναντί μας και να πάτε τη Βοιωτία κατά Κιλκίς μεριά, να γλιτώσουμε τίποτα;;;; Όχι, ε; Έλεγα μήπως.
Σκατά. Πάλι θα τρέχουμε σε συνελεύσεις και πορείες φέτος...

Ανώνυμος είπε...

Δεν πειράζει, τουλάχιστον έχουμε γίνει μια παρέα εμείς οι πέριξ του Κορινθιακού.

Ανώνυμος είπε...

Τι θα πει "έχουμε γίνει μια παρέα". Και με τους Κορίνθιους επενδυτές, γιατί υπάρχουν κάποιοι τέτοιοι που κάνουν και αγορές βοιωτικής γής, είμαστε μια παρέα;
Φίλε αρμονίστα, εσένα θέλουμε στην παρέα μας και όχι τους συμπατριώτες σου. Άλλωστε εμείς είμασταν πάντα εδώ. Αυτός ο συρφετός των πλιατσικαδόρων που μας προέκυψε πρόσφατα, τί θέλει;

paraxeno είπε...

να ειστε καλά παιδιά, εγώ ευχαριστώ για την συνέπειά σας στις προσπάθειες, και τις προωθώ τόσο στα προσωπικά μου ιστολόγια, όσο και στο οικολόγιο, αν δεν ειμαστε όλοι μαζί στον αγώνα για την ζωή μας θα το χασουμε το παιχνίδι...